Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Priestranný 3-izbový byt , SNP, Nová Dubnica

Ulica: SNP
Obec: Nová Dubnica
Okres: Ilava
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 3-izbový byt
700 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom priestranný a svetlý byt s výmerou 83 m2, situovaný v obľúbenej lokalite na sídlisku SNP v Novej Dubnici. Byt sa nachádza na 5. poschodí s výťahom a je ideálny pre tých, ktorí hľadajú bývanie blízko centra mesta. Dispozícia bytu zahŕňa tri izby, priestrannú vstupnú chodbu s prístupom do kúpeľne, kuchyňu s modernou kuchynskou linkou a vstavanými spotrebičmi, ako aj špajzu s policami. Dve nepriechodné izby poskytujú súkromie a pohodlie - detská izba nezariadená, spálňa s manželskou posteľou a šatníkovou skriňou. Z obývacej izby je prístup na balkón, ktorý ponúka príjemný výhľad. Byt je zabezpečený bezpečnostnými dverami a prenajíma sa plne zariadený.

Mesačné náklady na bývanie sú stanovené na 700,- Eur ( 2-3 osoby). Byt je dostupný od 1. marca 2024 a preferujeme nájomníkov bez domácich zvierat. Nájomné je 700 € mesačne vrátane energií, s požiadavkou na depozit vo výške dvoch mesačných nájmov, ktorý bude vrátený po ukončení nájmu.

Pre viac informácií a dohodnutie obhliadky kontaktujte 0907 163 009


Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
83 m2
Podlahová plocha:
80 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
3
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Balkón:
áno
Pivnica:
áno
Špajza:
áno
Výťah:
áno
Pozícia:
vyššie poschodie
Poschodie:
5
Celková plocha:
83 m2
Plocha balkóna:
4 m2
Pivnica plocha:
3 m2
Počet pivníc:
1
Vykurovanie - centrálne:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

PRESTIGE Group s.r.o..

PRESTIGE Group s.r.o..

maklér

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti