Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

NA PRENÁJOM, areál - prevádzkový objekt s vlastným dvorom a parkoviskom, Dolné Vestenice.

Interné ID: 1003781
Ulica: Družstevná
Obec: Dolné Vestenice
Okres: Prievidza
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Iné
6 000 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom priemyselný areál Dolné Vestenice, ulica Družstevná. Areál je v súčasnosti nevyužívaný. Stavby môžu byť využívané na svoj pôvodný účel spojený s výrobou a expedíciou mäsových výrobkov. Ďalšie využitie objektu je možné ako skladové priestory po stavebných úpravách.

Plocha: úžitková 2400 m2, zastavaná 2500 m2, pozemku 5272 m2. Stav objektu: pôvodný stav.

Areál - prevádzkový objekt:
Vymenovanie jednotlivých pozemkov a stavieb, ktoré sú predmetom prenájmu:
• Prevádzková budova - rozdelená na objekty č. 1 až 13
• Príslušenstvo: ploty, vonkajšie úpravy
• Pozemky 5272 m2
• objekt - sklad
• objekt
• objekt – administratívna - sociálna budova a garáž.

Areál - prevádzkový objekt sa nachádza mimo zastavaného územia obce Dolné Vestenice v k.ú. Dolné Vestenice. Nehnuteľnosť je prístupná po miestnych spevnených komunikáciách obce a asfaltových spevnených plochách. Obec sa nachádza na hranici troch okresov: 10km od Bánoviec, 15km od Partizánskeho a 20km od Prievidze. Vzdialenosť do centra mesta je približne 1km, pri doprave autom je čas dopravy do centra približne 5 min. Vzdialenosť od zastávky MHD je 500 m. V blízkosti sa nachádzajú prevažne objekty priemyselnej výroby a sklady.
Objekty ktoré boli postavené v roku 1980 boli kompletne zrekonštruované a boli pristavané ďalšie objekty ktoré tvoria prevádzkovo jeden funkčný celok.
Typ nehnuteľnosti je veľmi priaznivý- prevádzkový objekt s vlastným dvorom a parkoviskom, prístupný zo zadu cez asfaltovú komunikáciu alebo spredu cez dvor.

Obec Dolné Vestenice patrí pod okresné mesto Prievidza. V rámci vybavenosti sa v obci nachádza základná škola, banka, poisťovňa, ambulancia praktického lekára, lekáreň, ubytovacie zariadenie, čerpacia stanica.

Cena 6 000 €/mesiac / bez DPH a energií

Informacie:

0907 163 009

www.realitycomfort.sk

www.pgr.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
firemné
Stav:
pôvodný
Celková plocha:
2500 m2
Úžitková plocha:
2400 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti